Plug & play
EASE is direct inzetbaar zonder tijdrovende en ingewikkelde configuratie. EASE bevat praktische en beproefde logische modellen. De interface is intuïtief, consistent en logisch opgezet waardoor gebruikers zonder instructie direct ermee kunnen werken. Geïntegreerde handleidingen helpen de gebruiker bij het doorlopen van de processen. De gebruiker beschikt overal en altijd over up-to-date project informatie.

Training en instructie
Voor Systems Engineering en contractvoorbereiding biedt TraSysCo trainingen om de gebruiker kennis te geven van de achterliggende theorie voor de processen.

Doelgroep
Door combinaties van modulen en schermen in een pakket kan een optimaal passende oplossing worden geboden. EASE combineert handig de informatie  uit de verschillende processen waardoor meer mogelijk is dan de som der delen. Anders gezegd; EASE integreert processen waarvoor normaliter meerdere tools worden gebruikt.

Modulaire opbouw
EASE is een webbased software suite die bestaat uit modulen, elk ontwikkeld voor een specifiek management proces. De workflows en processen staan  centraal en zorgen ervoor dat gebruikers op een intuitieve wijze informatie kunnen plaatsen of in kunnen zien.

Veilige web toegang
Voor decentrale teams of waarbij het pakket door zowel opdrachtgever als opdrachtnemer worden gebruikt, ontwikkelt NoNoA sinds 2009 webbased tools. De portal die toegang geeft tot alle modulen en schermen is middels alle gangbare internet browsers toegankelijk. (bijvoorbeeld : Firefox, Google chrome, Internet explorer). EASE maakt gebruik van speciale beveiligingsmethodiek voor het beschermen van de verbinding met de server omgeving.

Koppelbaarheid
De architectuur en moderne platform maakt exportmogelijkheden naar, of koppelingen met, third party pakketten mogelijk.

Toegepaste architectuur
De three-tier-architectuur staat borg voor een betrouwbaar platform. De architectuur is platform onafhankelijk opgezet waarbij schaalbaarheid, robuustheid, beveiliging en toekomstvastheid belangrijke voorwaarden waren. De webportals bieden het volledige projectteam gelijktijdige toegang tot de projectinformatie vanaf elke werkplek. Er zijn geen eigen IT investeringen nodig. De meeste bedrijven beschikken over ruim voldoende bandbreedte op hun netwerk om een optimaal functioneren mogelijk te maken. SANDY draait in een betrouwbaar en beveiligd datacentrum maar indien gewenst kan  een SANDY omgeving ook worden ingericht op de serveromgeving bij de klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *