De functies in EASE zijn ontwikkeld vanuit werkprocessen vertaald in de vele pakketten, modulen en schermen die SANDY rijk is.

Todo filosofie
De gebruiksfilosofie voor de dialoogschermen berust op het principe dat de gebruiker telkens wordt geattendeerd op zaken die gedaan moeten worden volgens de werkwijze behorende bij het proces. De filters in een scherm worden automatisch aangepast zodra stap is afgerond. De gebruiker wordt gemotiveerd doordat overzichten op het scherm gaandeweg leeglopen.

Overzicht en inzicht
De schermen zijn zo opgezet dat een gebruiker direct overzicht krijgt en bij selectie van een item inzicht in dit item krijgt. Door een item in het overzicht te selecteren verschijnen de details. Relaties met andere items worden tevens weergegeven.

Intuïtieve bediening
De hoofd commando’s bevinden zich op een consistente plaats op het scherm. De detailschermen beschikken over zgn. contextmenu’s met intuïtieve commando iconen.Voor extra ondersteuning beschikt elk scherm over online handleidingen.

Filteren en sorteren
In de verschillende overzicht schermen kan eenvoudig middels sortering worden gezocht naar de gewenste informatie.  Middels een advanced/filter menu kan op een effectieve manier worden gefilterd en worden gezocht op basis van trefwoorden.

Uitgebreide en geavanceerde rapportage
De tools in de suite beschikken over  diverse rapportage en export mogelijkheden naar MS-Word, MS-Excel en PDF. Specifieke templates zijn in MS-word voor-geconfigureerd en dankzij de speciaal ontwikkelde rapportgenerator kunnen documenten in volledige opmaak en structuur met een druk op de knop volledig worden gegenereerd in MS-Word. Zo zijn bijvoorbeeld templates ontwikkeld die voldoen aan de J-STD-016 standaard maar elke gewenste opzet is mogelijk.

Beveiliging
Sandy is beveiligd met SSL encryptie en middels inloggen met gebruikersnaam en een wachtwoord. De gebruikte technologie in EASE 1.0 berust verder op een speciale veilige projectietechniek .

De volgende processen worden ondersteund:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *