Het Beheerderscherm is bedoeld voor de beheerders van het toetsproces namens de Opdrachtgever van een project. Deze toetscoördinator(en) krijgt(en) via een beveiligde portal toegang tot het scherm waarin de documenten worden getoond die door de indiener ter toetsing zijn aangeboden. Zij kunnen per document 1 of meer toetsers toewijzen. Per toetser of aan een groep van toetsers kan een toetsinstructie worden meegegeven. De toetsbevindingen zullen na plaatsing en gereedmelding direct zichtbaar worden voor de toetsbeheerder waardoor een snelle maar geborgde wijze van verwerking mogelijk is. Een geautomatiseerde e-mail functie zorgt voor de alert richting de toetser dat een document op diens naam is geplaatst en omgekeerd krijgt de beheerder een melding zodra een toetser gereed is met diens bevindingen waarna de beheerder de bevindingen kan toewijzen aan degene die de bevinding moet verhelpen.

In het overzichtmenu zijn alle ingediende documenten zichtbaar. Bij het selecteren van een document in het overzicht worden de bevindingen bij dit document in het detailmenu weergegeven. Ook ziet men een overzicht van de toetsers en de status van hun bevindingen en toetsen.  Met het contextmenu kunnen bevindingen worden toegewezen aan actiehouders. Het filtermenu bevat een aantal krachtige filters om specifieke documenten of bevindingen te selecteren.

De toetscoördinator kan een Excel (totaal) overzicht genereren van de bevindingen per document (Wysiwyg). De beheerder beschikt over handige kopieer- en plak functies om toetsen snel te kunnen alloceren.

 • Toetsinstructie
  Toetsinstructie
 • Overzicht
  Overzicht
 • Commando's
  Commando's
 • Uitgebreide filters
  Uitgebreide filters
 • Bevindingen
  Bevindingen
 • Toewijzen toetstaak
  Toewijzen toetstaak