Met het test- en keuring scherm kunnen tests worden geformuleerd en beheerd. Zo kunnen tests worden ingepland en gemonitord. Als resultaat van een test worden eventuele bevindingen aangegeven.

Het overzichtmenu toont een SBS boom. Als er een element uit de boom wordt geselecteerd tonen de andere schermen extra informatie zoals de eistekst en de oplossing.
Bij het selecteren van een specifieke eis uit de SBS boom toont het detailmenu alle details die bij die eis horen. Hier kunnen bijhorende issues worden teruggevonden, maar ook tests kunnen hier beheerd worden. Alle details van de tests, zoals datum en tijd, procedure en voorwaarden kunnen aangegeven worden. Ook kunnen bevindingen worden toegevoegd als er een test is voltooid. Het commando menu biedt de mogelijkheid tests als afgerond te bevestigen of bevindingen toe te voegen.

Het filtermenu biedt een aantal krachtige filters om zo specifieke eisen terug te vinden in de SBS boom. De rapportage functies maken het mogelijk een testbeschrijving en keuringsmatrix (restpunten lijst) te genereren.

  • Teststatus ontwerp
    Teststatus ontwerp
  • Systeem testen
    Systeem testen
  • Test beschrijving
    Test beschrijving