Melvin, Rick en Angela vormen het enthousiaste co-maker team die de ontwikkeling doen voor het nieuwe EASE planningsscherm.

Het plannen van het werk is voor projectmanagers een cruciaal middel om het project te beheersen. Zonder planning is een project stuurloos. Zonder overzicht wat een team heeft bereikt en wat ze nog moet doen is een project “out of control”

Daarom bevatte SANDY al een geïntegreerd planningsscherm. Dit planningsscherm bevat een aantal nadelen die voornamelijk te maken hebben met de useability. Het maken of bijwerken van een planning was erg tijdrovend.

Het nieuwe EASE planningsscherm zal een enorme boost geven aan het gemak van plannen.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

NoNoA test de eerste prototype van het EASE-issuescherm

Na een bouwtijd van drie maanden is het eerste EASE scherm bijna klaar. In het eerste scherm van EASE willen wij zoveel mogelijk generieke functies integreren. In de nieuwe filosofie streven we naar meer uniformiteit Lees verder…

Uncategorized

NoNoA start met EASE SCB

Met de start van Jesse is een aanvang gemaakt met de omzetting van het SCB module van SANDY naar EASE. Het SCB module heeft het in 2016 voor Rijkswaterstaat mogelijk gemaakt dat bij het project Lees verder…