logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Eisen opstellen

Het correct kunnen formuleren van eisen is erg belangrijk in het opstellen van een programma van eisen (PvE). Een programma van eisen is het onderdeel, in bijvoorbeeld een contract, waarin de opdrachtgever zijn bedoeling geeft over het te verwachten resultaat. Het is voor de opdrachtgever essentieel dat het resultaat van een opdracht past bij de verwachtingen.

Systems Engineering

Systems Engineering, wat is het?

Systems Engineering beschrijft een methode voor het ontwerpen en realiseren van complexe systemen. Hierbij wordt rekening gehouden met de technische- en bedrijfsdoelen van belanghebbenden, met als doel om een kwaliteitsproduct te bieden dat aan de gebruikersbehoefte voldoet (bron). 

afkortingen systems engineering

Systems Engineering afkortingen

Projecten waar Systems Engineering wordt toegepast staan bol van de afkortingen. Dit maakt dat gesprekken soms lastig te volgen zijn, aangezien deze vol vakjargon zitten. Ook wij gebruiken Systems Engineering termen in onze gesprekken. Simpelweg omdat dit tijd scheelt en omdat de andere partijen direct weten wat we bedoelen.